CASCADE BLACK ART CWH12TBA82

CASCADE BLACK ART CWH12TBA82
Energiaosztály
A++/A+

SEER
6,1

SCOP
4,0

Hűtő teljesítmény (min/névl/max)
3,5 kW

Fűtő teljesítmény (min/névl/max)
3,6 kW

Folyadékcső méret
6,35 mm

Gázcső méret
9,52 mm

Beltéri méretek
777*250*201 mm

Kültéri méretek
777*498*290 mm

Működési hőmérséklet (hűtés)
0-+53°C

Működési hőmérséklet (fűtés)
-20-+30°C

Garanciális időszak
5 év
313 690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Cascade BLACK ART
a hűvös elegancia

elegáns megjelenés
A Cascade BLACK ART modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik.
 
3D légáram
A 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége.
rejtett kijelző
A BLACK ART rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.
beépített gázszivárgás érzékelő
A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.
fűtés -20°C-ig
A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -20 °C odakinn, ez a BLACK ART klímának nem okoz gondot, képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani.
„I set” funkció
Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.
ECO üzemmód
Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.
4 in 1 szűrő
A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 - Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 - C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
öndiagnosztika
A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében.
szuper csendes
A beltéri egység zajszintje mindössze 18 dB, ha a ventilátort alacsony sebességre állítjuk.
„I feel” funkció
A távirányítóba beépített érzékelő biztosítja a nekünk leginkább megfelelő hőérzetet. Helyezzük oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.
wifi vezérlés
Okostelefonról, wiFi segítségével a világ bármely pontjáról egyszerűen vezérelhető a beltéri egység. Sőt, akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
öntisztító funkció
Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.
éjszakai üzemmód
A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade BLACK ART biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával.
anti-cold air
Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.
komfortos hűtés
A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.
smart air flow
A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.
Adatok
Cikkszám
CWH12TBA82
Webáruház készítés
shopmania.hu